Vyhodnocení BYS 203

21. prosince 2013 v 22:05 | Vita |  Soutěže
Takže tu máme výsleky povídkové soutěže. Nakonec se zúčastnilo krásných šest spisovatelů. Ještě před výsedky chci říct, že se i s ostatními porotci shodneme na tom, že vaše díla byla všechna překrásná a nebylo tam jediné, které by nestálo za to si přečíst. ale bohužel, museli jsme rozhodnout.

Nakonec hodnotili tři admini OG, Ája, Shira a já. Baka-chan se ale přidá v konečném slovním hodnocení, které bylo cenou z první místo. Jdeme na to...




6. místo - Hrot pera - Asway (167 bodů)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
5. místo - Zrádný puls - Seiya (180 bodů)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
4. místo - Obraz - Shiki-kiki (183 bodů)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
3. místo - Přesčas - Ivanitko (184 bodů)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
2. místo - Lunapark - SasuKe (189 bodů)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
1. místo - Zvláštna výhra - Rissuša (190 bodů)



  1. místo (diplom + slovní zhodnocení každého člena poroty + povídka na přání) - Rissuša
  2. místo (diplom + slovní zhodnocení každého člena poroty) - SasuKe
  3. místo (diplom + slovní zhodnocení jednoho člena poroty dle tvého výběru) - Ivanitko


Proto tedy prosím Ivanitko, aby do komentářů napsala, od koho chce hodnocení (Ája, Shira, Baka-chan, Vita) a o námět na diplom za 3. místo.

Také prosím SasuKe o námět, který by byl vhodný na diplom za 2 místo.

A konečně i Russuša by si zaslouženě měla užít svého umístění, proto prosím, abys řekla, co bys chtěla na diplom za 1. místo a také si nadiktovala povídku na přání (od koho jí chceš - může být od jednoho, nebo i spoluautorská od dvou adminů, co tam má být pár, klidně i něco o ději, jestli tam chceš i tu yaoi scénku, případně jak podrobně ji popsat - jakékoliv požadavky, je to jen na tobě).

Konečné informace:
Slovní hodnocení Áji, Shiry, Baky-chan i Vity budou připojena ke zveřejněným prvním třem povídkám.
Děkujeme i ostatním zúčastněným, všechno bylo krásné a stálo za to. Výsledné body byly dost překvapivé, ostatně tady se můžete přesvědčit.


Hodnotili jsme tři a každá z nás mohla v každé kategorii maximálně 10 bodů, takže jste v dané oblasti mohli získat nejvíc 30 bodů. Vzor hodnocených oblastí je přesně v tomto pořadí:



pointa
originalita
bohatost slovní zásoby
vhodná volba slov
gramatika
dodržení tématu
celkový dojem




6. místo - Hrot pera - Asway (167 bodů)
23-22-25-17-26-28-26
5. místo - Zrádný puls - Seiya (180 bodů)
26-27-26-28-29-18-26
4. místo - Obraz - Shiki-kiki (183 bodů)
29-24-26-27-24-29-24
3. místo - Přesčas - Ivanitko (184 bodů)
29-26-25-26-28-24-26
2. místo - Lunapark - SasuKe (189 bodů)
23-27-27-26-29-29-28
1. místo - Zvláštna výhra - Rissuša (190 bodů)
21-26-29-28-29-29-28
 


Komentáře

1 Aki-chan Aki-chan | Web | 22. prosince 2013 v 4:09 | Reagovat

Všetkým gratulejem :-D

2 Seyia Seyia | Web | 22. prosince 2013 v 12:44 | Reagovat

Právě se culím na monitor jak blbeček. Moc děkuju, vážně jsem si nemyslela, že bych mohla skončit na jiném místě než posledním. A teď koukám, že nejvíc bodů mi shodí jen nedodržení tématu. Nah, příště se nebudu tolik rozepisovat, aby se tam to yaoi vešlo.
Jenom mě dost překvapilo 29 bpdů z gramatiky. To fakt jo? Já neumím čaštinu :D
Každopádně všem gratuluji :)

3 Mari Mari | 22. prosince 2013 v 14:02 | Reagovat

Taky všem moc gratuluji :)
A doufám, že vymyslíte zas něco podobného, třeba bych se mohla pak zapojit taky.. jenom si ještě všímat :)

4 shiki-kiki shiki-kiki | 22. prosince 2013 v 17:45 | Reagovat

To se mi to až tak povedlo? :D ... Každopádně blahopřeji všem zúčastněným a především vítězům... dále jsem ráda, že se vám má povídka líbila :)

5 Ivanitko Ivanitko | Web | 22. prosince 2013 v 19:31 | Reagovat

Páni, já jsem se dokázala dohrabat na 3. místo. Nechápu. Nicméně děkuji blogu, že uspořádal takovou soutěž a všem zúčastněným, že se snažili ze všech sil.
Aspoň tuším, na které oblastí se mám při své tvorbě zaměřit.
Budu poctěna za zhodnoceni od Vita a diplom s tématikou Kakashiho.

6 SasuKe SasuKe | Web | 22. prosince 2013 v 23:11 | Reagovat

Um, 29 bodů za gramatiku? *zírá a nevěří* Moc díky, moje očekávání byla, že oproti zkušenějším autorům v tomhle nebudu mít šanci, takže druhé místo překvapilo. *_* Co se diplomu týče, budu strašně neoriginální, ale kdyby byla tématika Sasuke s Itachim, bylo by to super.

7 Rissuša Rissuša | 22. prosince 2013 v 23:25 | Reagovat

Jéé! Toto som teda vôbec, ale vôbec nečakala... ^^ Strašne ma to potešilo, vážne vďaka, baby! :)

Na diplom, nebudem práve originálna, ale ItaSasu je stále môj favoritný pár, takže...^^"

A poviedku- ja by som to nechala asi na vás... :) Bolo by fajn, keby to bolo ItaSasu a nejak im to tam zamotal Kiba. *le milovník Inuzuka klanu-som divná* ^^ A autorky- to je tak ťažko vybrať :D Poprosila by som si Ájinku a Vitu ^^ A mohlo by to byť yaoi s príznakmi shounen ai. ^^

Ešte raz naozaj ďakujem!! ^^

8 Asway Asway | E-mail | Web | 23. prosince 2013 v 17:08 | Reagovat

Nic jiného jsem ani upřímně nečekala, jsem spíš pisálek, který potřebuje trošku více prostoru :D alespoň, že jsem překonala nejistotu a zúčastila se ^^
Všem gratuluji :)

9 Ája Ája | Web | 25. prosince 2013 v 18:26 | Reagovat

[8]: Šesté místo není nic hrozného, napsala si to moc hezky. Hodně se mi líbil nápad s tím, jak se Itachi na Sasukem podepsal. Chce to jen doladit detaily. Určitě píšeš moc hezky. Ono jen bylo těžké z vás všch vybrat toho nejlepšího. Všem se Vám to moc povedlo.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.